Forretter

Forretter

Kolde forretter

 

  1. Dobbelt farseret rødtunge med friske grønne asparges

Rødtungefilet farseret med en let krydret fiskefars, tilsat gul og rød peberfrugt.

Lagt på årstidens salat, pybtet med rejer, citron, spirer, cherrytomat, kaviar og dild.

Sauce verte, en let krydret creme fraise dressing tilsat krydderurter.

  1. Røget laksemousse med kaviar

Hakket røget laksekød blandet i en let krydret creme fraise dressing, tilsmagt med citron og kaviar. Pyntet med diverse salater, citron, tomat, fine spirer og persille.

  1. Rejecocktail med flutes

Stor rejecocktail med lækker, frisk flødelegeret tomatdressing.

Pyntet med pil-selv rejer, asparges, tomat, hjerteblad, citron, dild og kaviar.

  1. Grapefrugt med seafood anretning

Udhulet ½ grapefrugt fyldt med letdampet torsk og laks.

Serveres med rejer, hummerhaler og muslinger. Maskeres med en dejlig frisk urtedressing. Pyntet med salat, asparges, dild, lime , blæksprutte og rød kaviar.

  1. Fisketallerken "Le grande"

4 slags dampet og stegt fisk, serveret med 2 slags dressingefter eget ønske og frisk kogt krebs. Pyntet med flere forskellige salater, muslinger, dild, brøndkarse, petit tomat, citron, sort og rød kaviar og peberfrugter. Ring angående fisk, årstiden er medbestemmende. Specielle ønsker finder vi ud af.

  1. Laksesymfoni

3 slag laks anrettet på årstidens salat. Pyntet med asparges, kaviar g dressing.

  1. Fersk røget laks med spinat a la creme

Pyntes med rødsalat, mixsalat, spiremix, citron og dild.

  1. Kold hvidvinsdampet laks med sauce verte

Saftig Nordsølaks dampet i hvidvin og krydret. Serveres med rejer, aspargessnitter, salat, citron, dild og kaviar. ½ æg med mayonnaise serveres a part.

  1. Laks en Bellevue

1/1 laks med rejer og asparges. Serveres med salat og tomatdressing.

  1. ½ melon med hønsekød og rejer

Udhulet melon med hønsekød, rejer, asparges og champignons. Serveres med mild flødekarry dressing.

  1. Røget kalkunbryst med melon

Kalkunbryst og melon på årstidens salat. Serveres med marinede urter, flutes og smør.

  1. Skinke med honningmelon

Saftig røget skinke pyntet med melon, mixsalat, rød salat og persille.

  1. Gravad skinke med sennepsdressing

Serveres på surbrød, pyntet med salat, dild, rød syltet paprika, hele hvide asparges og frisee salat.

 

 

Varme forretter

 

  1. Indbagt laks med hummersauce

Fint reelt laksekød, farseret med krydret spinat og indbagt i butterdej. Bagt gylden i varm ovn. Serveres med flødelegeret hummersauce tilsmagt med cognac. Pyntet med citron, syltet peber, spirer, tomat, rejer og kaviar.

  1. Dampet laks med sauce blanc

Lun laks anrettet påvarm hvidvinslegeret sauce tilsmagt med forskellige krydderurter.

Pyntet med brøndkarse, forskellige salatblade, spirer, citronbåd og kaviar

Anrettes med dampet cherrytomat og minimajs.

  1. Tarteletter med rejer, asparges og fiskeboller

Serveres i en kraftig hummersauce. Anrettes med diverse pynt.

  1. Tarteletter med høns i asparges

Hønsekød i aspargessauce. Anrettes med diverse pynt.

  1. Butterdejspostej med fyld

Lækker svampestuvning smagt til med sherry og fløde.

Pyntet med salat, tomat, karse og spirer.

Anrettes i butterdejspostej med rosastegt andebryst.

  1. Suppe med flutes

Kraftig suppe serveres med dejlig hjemmelavet flutes.

Eks. :

Aspargessuppe med aspargessnitter og kødboller

Legeret tomatsuppe med timian, urter, bacon og ris

Oksekødssuppe med boller og urter

Hønsekødssuppe med asparges, hønsekød og urter

 

 

Essens-diner | Bjerringbrovej 112 | 2610 Rødovre | Telefon: 28 58 94 19 | essens@essens-diner.dk | CVR 27859747