Desserter

Desserter

  1. Fyldt chokoladeskal

Chokoladeskal med pistacie is, pyntet med flødeskum og friske frugter.

  1. Mandelrand

Serveres med rørt is og friske frugter.

  1. Nøddekurv med frugt

Serveres med årstidens frugter og parisercreme.

  1. Nøddekage

Nøddekage serveres med frisk frugtsalat og puré.

  1. Peter Heering isbombe

Isbombe pyntet med chokoladeskaller, syltede kirsebær og frisk frugt.

  1. Chokolade trøffelparfait

Vafler serveres med hindbærpure og årstidens frugter. Pyntet med flødeskum.

  1. Islagkage

Pyntet med flødeskum, nødder, chokoladestykker og frugt.

  1. ½ ananas

Ananas serveres med Peter Heering skum eller 2 slags sorbet. Pyntes med stjernefrugt, jordbær, passionsfrugt, kiwi og appelsin..

  1. Pære Belle Helene

Halve kogte pærer serveret med vaniljeis og varm chokoladesouce. Pyntet med hasselnødder og vafler.

  1. Ostetallerken

4 slags ost serveret med druer, radiser og peberfrugt. Tilbehør brød og kiks.

  1. Valnøddeparfait

Serveres med flødeskum og valnøddekaramel. Pyntes med diverse frugter.

  1. Fersken Melba

Serveres med vaniljeis, hindbærpuré og chokoladevafler. Pyntes med fersken og nødder.

  1. ½ udhulet meleon med frisk frugt

1 stjerneformet meleon udhules og fyldes med frisk frugtsalat. Pyntes med råcreme og violer.

  1. Dessertbord "Le grande"

6-7 forskellige slags hele kager, flot pyntet. Serveres med fade fyldt med frisk frugt og flere slags frugtsauce.

  1. Druer i sukkerlage

Halve druer marineret i appelsinlage tilsmagt med likør og nødder. Serveres i glas med skum og frugter.

  1. Rubinsteinkage

Hjemmelavet efter den "gamle" opskrift

 

Essens-diner | Bjerringbrovej 112 | 2610 Rødovre | Telefon: 28 58 94 19 | essens@essens-diner.dk | CVR 27859747